ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ I-FOOTBALL

I-FOOTBALL

Τι είναι το I-Football

Το I-Football είναι ένα επιστημονικό πρόγραμμα Αξιολόγησης και Ανάπτυξης της Τεχνικής κατάρτισης, και εφαρμόζεται σε παίκτες Ακαδημιών, 4-18 ετών.
Το I-Football μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα αντικειμενικής ανάδειξης ταλαντούχων Ελλήνων παικτών και να διευκολύνει έτσι την προσαρμογή των συλλόγων στην οδηγία της UEFA <<περί γηγενών ποδοσφαιριστών>>.
Είναι προϊόν πολυετούς έρευνας και συνεργασίας παικτών, προπονητών, αναπτυξιακών παιδοψυχολόγων και επιστημόνων πληροφορικής, από το Πανεπιστήμιο Stanford, ΗΠΑ.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Βήμα 1ο

Αξιολόγηση

Η αξιολόγηση της τεχνικής ικανότητας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της μεθοδολογίας iFootball. Με το διαγνωστικό τεστ Αξιολόγησης iFootball, ο παίκτης και η ομάδα αξιολογούν το βασικό τους τεχνικό επίπεδο λαμβάνοντας ένα σκορ που αντιστοιχεί στην τεχνική τους ικανότητα. Η φιλοσοφία του iFootball είναι ότι από τη στιγμή που μπορούμε να ορίσουμε την τεχνική με νούμερα, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να δουλέψουμε στοχευμένα και να βελτιώσουμε αυτά τα νούμερα. Η Αξιολόγηση αποτελείται από 16 επιλεγμένες και τυποποιημένες ασκήσεις δεξιοτήτων.

Δείτε τα video και τον Οδηγό Αξιολόγησης στο www.ifootball.gr

Βήμα 2ο

Ανάλυση

Με το διαθέσιμο online εργαλείο διαχείρισης για προπονητές και τεχνικούς διευθυντές/ιδιοκτήτες, εξάγονται αναλυτικές αναφορές, ατομικές και ομαδικές, με τις οποίες μπορούμε να διαγνώσουμε τις τεχνικές αδυναμίες και τα δυνατά στοιχεία του κάθε παίκτη.
Η online Ανάλυση iFootball κατατάσσει τους ποδοσφαιριστές μίας ομάδας, ενός ηλικιακού group ή ακόμα και όλης της Ακαδημίας, ανάλογα με την τεχνική τους ικανότητα. Οι πιο τεχνικοί παίκτες επιλέγονται για πρώτη φορά αντικειμενικά κριτήρια αφού αξιολογούνται όλοι με την ίδια μέθοδο και συγκρίνονται με συνομήλικους παίκτες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Βήμα 3ο

Στόχος & Προπόνηση

Οι ατομικές και ομαδικές αναλύσεις iFootball αποτελούν τη βάση για να τεθούν στόχοι και να σχεδιαστεί ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης. Οπλισμένος με τη γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε παίκτη, στοχεύστε την προπόνηση σε τομείς όπου χρειάζεται βελτίωση, ενώ συνεχίζετε να αναπτύσσετε τα δυνατά του σημεία. Το online εργαλείο διαχείρισης iFootball παρέχει ως βοήθημα για αυτό το σκοπό 500+ βίντεο προπόνησης χωρισμένα ανά τεχνική κατηγορία και επίπεδο δυσκολίας, ανάλογα με την ηλικία του παίκτη.
Δουλέψτε εξατομικευμένα και βοηθήστε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, είτε ανήκει στα αγωνιστικά τμήματα είτε στο μαζικό αθλητισμό, να πετύχει τη μέγιστη δυνατή βελτίωση στο παιχνίδι του. Ανακαλύψτε την πρόοδο στην επόμενη Αξιολόγηση.

I-FOOTBALL

I-FOOTBALL