Ξενάγηση Γυμναστήριο

Το Energy Gym, στην Αλεξανδρούπολη, εκτείνεται σε τρεις πλήρως κλιματιζόμενους ορόφους και προσφέρει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και συνεργάτες γυμναστές επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια επιστημονικής κατάρτισης και προηγούμενης πείρας.

  • Στο ισόγειο βρίσκεται η Reception του γυμναστηρίου, το γραφείο των γυμναστών, τα μηχανήματα και ελεύθερα βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση, το Cardio Theatre, καθώς και μια αίθουσα 120 τ.μ. όπου διεξάγονται τα ομαδικά προγράμματα, οι πολεμικές τέχνες και τα παιδικά προγράμματα.
  • Στον κάτω όροφο στεγάζονται τα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, δυο σάουνες, δυο αίθουσες μασάζ και το σολάριουμ.
  • Στον 1ο όροφο στεγάζονται οι αίθουσες Reformer Pilates, TRX, Abcoaster και Spinning. Επίσης, σε ένα ξεχωριστό χώρο στεγάζονται τα δυο Power Plate και το Vacu Fit του Energy Gym.

Το Energy Gym διαθέτει επίσης free wi-fi για να σερφάρεις δωρεάν το Internet όταν επισκέπτεσαι το γυμναστήριο.

Οι συνεχείς βελτιώσεις και ανακαινίσεις, η φιλική επικοινωνία με τα μέλη του γυμναστηρίου και η συστηματική παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων στο χώρο της υγείας και του fitness έχουν σαν αποτέλεσμα το γυμναστήριό μας να είναι πρότυπο υγείας και άθλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες fitness του Energy Gym, κλίκαρε στους παρακάτω συνδέσμους.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο ENERGY GYM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το γυμναστήριό μας: