Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Η Προπονητική Καθοδήγηση για κάθε νέο αθλούμενο του Energy Gym ξεκινά με την εκπόνηση του προσωπικού του προγράμματος εκγύμνασης. Το προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης συντάσσεται από εξειδικευμένους γυμναστές βάσει απαντήσεων που δίνει ο αθλούμενος σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που έχουν σχέση με την υγεία και τους στόχους του. Εάν θεωρηθεί αναγκαίο, συμβουλευόμαστε και ειδικό γιατρό. Επίσης, εφόσον το επιθυμούν οι αθλούμενοί μας, προσφέρουμε μετρήσεις σωματικού βάρους και σωματικού λίπους.

Ανά τακτά διαστήματα – κάθε έξι περίπου εβδομάδες – ο προσωπικός σου γυμναστής ανανεώνει το προσωπικό σου πρόγραμμά σου βάσει των αναγκών σου και της προόδου που έχεις επιδείξει.

Η Προπονητική Καθοδήγηση στο Energy Gym είναι αδιάκοπη και το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και συνεχώς επανεκπαιδεύεται για να μπορεί να σε εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο ENERGY GYM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: