Ομαδικά Προγράμματα

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Τα Ομαδικά Προγράμματα του Energy Gym, στην Αλεξανδρούπολη, διεξάγονται στο ισόγειο του γυμναστηρίου σε μια κατάλληλα εξοπλισμένη και σχεδιασμένη, κλιματιζόμενη αίθουσα 120 τ.μ. Οι έμπειροι instructors για τα Ομαδικά Προγράμματά μας εκτελούν μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων, καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικά αποτελέσματα όπως μυϊκή ενδυνάμωση, βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας, αύξηση της ευλυγισίας, αδυνάτισμα, κλπ.

Ανεξάρτητα από το γένος, ηλικία ή επίπεδο φυσικής κατάστασης, είμαστε σίγουροι ότι μέσα στα Ομαδικά Προγράμματα του Energy Gym θα βρεις το μάθημα που σου ταιριάζει.

Παρακάτω παραθέτουμε περιληπτικές περιγραφές για τα Ομαδικά Προγράμματα του gym Energy. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνονται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των Ομαδικών Προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε Ομαδικού Προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο Ομαδικό Πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση. Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο Energy Gym.

Όλα τα Ομαδικά Προγράμματα

Δες το ισχύον πρόγραμμα Group Fitness εδώ

Energy Bars στο Gym
501-750 Θερμ. , 60' , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Energy Bars

Μυϊκή ενδυνάμωση για όλο το σώμα

Fight Aerobicστο Γυμναστήριο
251-500 Θερμ. , 60' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Fight Aerobic

Έντονη αερόβια ικανότητα

Fit Express στο Gym
100-250 Θερμ. , 30' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Fit Express

Μυϊκή ενδυνάμωση & γράμμωση

Zumba στο Γυμναστήριο
251-500 Θερμ. , 60' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Zumba

Γυμναστική και χορός μαζί! Party time!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο ENERGY GYM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: