Γυμναστήριο

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Στο γυμναστήριο Energy Gym παρέχουμε στους αθλούμενούς μας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει από μηχανήματα ενδυνάμωσης και ελεύθερα βάρη καθώς επίσης και 27 μηχανήματα αερόβιας άσκησης της κορυφαίας εταιρίας TECHNOGYM. Τα μέλη μας έχουν άνετη, απρόσκοπτη και ποιοτική εξυπηρέτηση ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες και ώρες μέγιστης αιχμής.

Για κάθε μέλος, οι εξειδικευμένοι γυμναστές μας σχεδιάζουν ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης που βασίζεται σε απαντήσεις που δίνει ο αθλούμενος σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που έχουν σχέση με την υγεία και τους στόχους του. Εάν θεωρηθεί αναγκαίο, συμβουλευόμαστε και ειδικό γιατρό. Επίσης, προσφέρουμε μετρήσεις σωματικού βάρους και σωματικού λίπους, εφόσον το επιθυμούν οι πελάτες μας.

Ανά τακτά διαστήματα – κάθε έξι περίπου εβδομάδες – ο προσωπικός σου γυμναστής ανανεώνει το ατομικό πρόγραμμά σου βάσει των αναγκών σου και της προόδου που έχεις επιδείξει. Η παρατήρηση και η παρακολούθηση είναι συνεχής και το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και συνεχώς επανεκπαιδεύεται για να μπορεί να σε εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο ENERGY GYM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: